MAGYAR PANKRÁCIÓ Hírek

PWM Supershow – Szeptember 10

PWM Supershow – Szeptember 10

02.09.2016.

Vajon Eddie Rage a Magyar Ikon végleg lezárja a viszályát a magányos farkas Kid Lux-al? Vajon sikerül revansot vennie a hónapokkal ezelőtt történteket? VAJON! Sikerül revansot vennie a Tinnyén történteken amikor is Kent a rácsok közé küldte Eddie Rage-et? 

Sept-VsScreen-2

 

HIVATALOS KÖZLEMÉNY!!!!!! Egy igazi bajnok csatlakozik a PWM Supershow -hoz! Nem más, mint Dongó! Olvassátok el, mit nyilatkozik ő maga.

Sparta

 

Kent megtudja szelíditeni az oroszlánt és sikeresen megtartja a Ring Királya címet? Gyere el és légy szemtanúja, legyél a részese ahogy a Király szembeszáll az Oroszlánnal a “koronáért”!! Kent vs Steve Kuningas!

Sept-VsScreen-1

 

A fiatal Chris Striker vereséget szenvedett az Osztrák favágó Jack Wilder ellen! Most bizonyíthat de ezúttal az Osztrákok Vikinge.. Ragnar ellen!! A meccsnek tétje is van ami nem más mint az elsőszámú kihívói jog a Ring királya kupáért!

Ragnar

 

A Rock ‘n Roll királya.. Johnny Vegas hosszú kihagyás után visszatér a Magyar Pankráció világába!! Vegas biztosan ott lesz Szeptember 10-én! De vajon egyedül?

Vegas

 

És még sokan mások mint például: Az Osztrák favágó Jack Wilder és Burning Matt! A törvényen kívüli Shane Baker! A Magyar Pankráció szabadszájú menedzsere KWP! Hollandiából az igen népszerű és technikás Joel! A visszatérő Jay Carter! És sok sok jól ismert pankrátor!!

JackWilder

Shane Baker

Burning Mat vs Degu

GYERTEK EL és csináljunk egy hatalmas showt!!!!
A Magyar Pankráciò csak Veletek , EGYÜTT teljes!!!!!!

online3

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
következő gála
Partner & szponzor hirdetés

rampage
rampage

PWM Jegyvásárlás
online2
Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail