Eddie Rage vs Franz Schlederer!

A Magyar Ikon Eddie Rage szembe néz eddigi legnagyobb kihívásával – a 40 évnyi tapasztalattal rendelkező veteránnal aki már a világ minden pontján küzdött! 2018 októberében Rage-től elcsalták a PWM Bajnoki címet, mikor az EWA vezetője Tommy Golden lefizette a bírót, hogy egy övön aluli után gyorsan számoljon a bajnokra. Ezután az EWA összefestette az övet, hogy ezzel demonstrálják a hatalmukat.

Eddie, és a PWM igazgatója Johnny Vegas el akarták űzni az EWA-t mindörökre, és visszaszerezni az övet, tehát a 2019-es Leszámoláson a PWM csapata (Eddie Rage, Collins, és az EWA-t épp akkor elhagyó Sultanov) megküzdöttek az EWA csapatával (Tommy Golden, Franz Schlederer, és Victor Ransom). A tét nagy volt, ha az EWA veszít, elhagyják a PWM-et, ha pedig nyernek Johnny Vegas megosztja az igazgatói feladatkörét 50%-ban Tommy Golden-nel. Franz Schlederer biztosította a győzelmet, mikor fejbevágta Eddie-t egy acéllemezzel. Az EWA ismét diadalmaskodott, és átnevezték a PWM-et, PWM/EWA-re, illetve Golden a szervezet 50%-os társigazgatója lett.

Eddie Rage a Bajnokok Éjszakáján tért vissza, ahol 3percen belül legyőzte Tommy Golden-t, és visszaszerezte a PWM/EWA Bajnoki övet. Eközben Franz Schlederer egy handicap meccsen 3ellenfelet pusztított el egyszerre. Most a Romboláson itt a lehetőség Eddie-nek, hogy megbosszulja a Leszámolás-on elszenvedett vereséget, míg Franz-nak lehetősége nyílik visszaszerezni a PWM/EWA Bajnokságot az EWA-nek.

Ki fogja megnyerni ezen nehézsúlyú titánok küzdelmét? Vajon a Dominator érvényesülni tud, vagy a Zsoldos fog győzedelmeskedni? ROMBOLÁS LESZ!

Facebooktwitter