Voigt, és Baker sztorija márciusban kezdődött a Végjátékon, ahol egy meccs utáni interjún Eric Voigt brutálisan megtámadta Shane Bakert. Ez egy meccshez vezetett kettejük között áprilisban a Bajnokok Éjszakáján, ahol Voigt igaz csalással, de bezsebelte a győzelmet. Ezt követően Baker törlesztett, mikor megtámadta Voigt-ot a meccs utáni interjú alkalmával.

A Freakshow-n 2019 májusában ismét találkozott a két pankrátor, ez alkalommal egy tag team meccs keretein belül. Baker újraalakította a Crew-t, régi barátjával Gabriel Magic-kel, hogy megküzdjenek Eric Voigt-tal, és Dan Castle-lel. A szerencse viszont nem volt a Crew oldalán, és Voigt megszerezte a győzelmet Dan Castle-lel az oldalán. A meccs alatt Shane Baker sérülést szenvedett, amit követően két és fél hónapot ki kellett hagynia, és csak a napokban kapta meg az engedélyt, hogy ringbe léphessen a Rombolás gálán, szeptember 21-én.

Az „I QUIT” meccs tökéletes alkalom lesz a Romboláson, hogy törlesszenek egymásnak. A Jövő Gyilkos, és a Német Pitbull szét fogják tépni egymást, de ki fogja kimondani, hogy „I QUIT”?

Facebooktwitter