Tickets2

PWM nehézsúlyú bajnoki övmeccs!!!

Hivatalossá vált!
Tommy Golden ezúttal ténylegesen szembenéz a “Magyar Ikonnal” a tét a Magyar bajnoki öv!

Mint ismeretes Szeptemberben Golden helyett társa Peter White küzdött meg Rage-el de azt elveszítette az Osztrák pankrátor.
Golden nem hibáztatja honfitársát és ezúttal ő veszi kezébe az ügyet, a cél a Magyar Pankráció feletti teljes uralom és a nehézsúlyú öv megszerzése!

Korabban a vezetőséget figyelmeztette az EWA hírnőksége, hogy ne engedjék létrehozni ezt a meccset ám a vezérigazgató áldását adta a tegnapi konferencián így Októberben Eddie Rage-nek muszáj lesz megvédenie az övet.

Szerinted ki fog győzni ?

Vs02

 

Visszavágó!

Az igazgatóság engedélyével Queen Maya (Official) visszatérhet és revansot vehet Valerie-n a Februárban történteken.

Valerie elmondása alapján kész ismét szembenézni Európa legmagasabb női pankrátorával míg Maya azt ígéri, hogy ezúttal másként lesz és nem csak, hogy legyőzi a PWM elsőszámú női birkózóját de meg is fogja törni!

Vs01

Könnyűsúlyú bajnoki címmeccs

A Magyar Pankráció legújabb aranya nagy érdeklődést mutatott a külföldi promócíók iránt. A szombati gála után hamar híre ment az új bajnoknak és az övnek amit természetesen sok mindenki szívesebben látna saját magán mint a jelenlegi bajnokon.

Olaszország legtechnikásabb pankrátora Mr. Excellent rengeteg nagy névvel küzdött meg az évek során mint például a korábbi WWE CWC pankrátor, korábbi PWG világbajnok Zack Saber Jr, a jelenlegi WWE CWC pankrátor Jack Gallagher vagy éppen a korábbi WWE UK bajnok Tyler Bate.
Excellent egy videóüzenetet küldött a vezetőségnek amiben kihívta a jelenlegi könnyűsúlyú bajnokot Shane Baker és a tét a frissen debütált bajnoki öv!
A vezetőség természetesen beleegyezett hiszen egy ekkora nevet vétek lenne elszalasztani.

Baker belegyezett a mérkőzésbe és ugyan még nem fejtette ki válaszát de elmondta, hogy Excellent egy olyan háborúba akar csatlakozni ami sokkal nagyobb nála és ez a megmérettetés meghaladja a képességeit.
Excellent teljes mértékben a hazáját fogja képviselni ezen a mérkőzésen és állítása szerint nem fog üres kézzel hazamenni.

Szerinted ki fog nyerni?

 

Ring királya bajnoki címmeccs!!

Az “Orosz tank” eleget tesz a barbár kívánságának és ismét esélyt ad, hogy egyéniben bizonyítson!

A tegnapi konferencián (nem titok) téma volt ez a mérkőzés, a vezetőség Skypeon kereste fel Kentet aki szóban már bele is egyezett a mérkőzésbe, mára pedig meg is történt a szerződés aláírás!
Brian Rain élete egyik legnehezebb összecsapásra kerül sor Október 14.-én!

Szerinted ki győz a nemzetek harcában? Oroszország vagy Horvátország ?

Vs03

Poster

 

 

Facebooktwitter