Múlt héten láthattunk egy összetűzést Victor Ransom, és a bíró Dominik között, illetve ahogy a Cult megtámadta Shane Baker-t ami miatt nem tudott ringbe lépni Eddie Rage ellen.

A Slam 5 részben láttuk, ahogy Gabriel Magic megküzd a Cult újoncával Jack Winchester-rel, aki a Romboláson a Cult vezetőjével Michael Rex-szel legyőzte a Crew-t és Dan Castle illetve Mangetsu párosát egy Tag Team meccsen. Magic gyors munkát végzett, és győztesként hagyta el a ringet.

A második meccsen Shane Baker-nek kellett volna megküzdenie Ragnar ellen, de Shane-t ismét megtámadta a Cult a meccs előtti interjú alatt. A csapattársa a Crew-ból Gabriel Magic megpróbálta kisegíteni, ám a Cult volt aki állva maradt a támadást követően.

A főmeccsen láthattuk Nobody magyarországi debütálását, aki csapatot alkotott az EWA Chris Falcon-jával, hogy megküzdjön Mangetsu-val és Collins-szal. A közönség erősen támogatta a jófiúk párosát, akik kishíján meg is szerezték a győzelmet, ám Mangetsu egy kritikus hibát követetr el, ami a győzelmükbe került. A meccs után Collins kisegítette Mangetsu-t az öltözőbe. Dominik-ot a bírót pedig brutálisan megtámadta Victor Ransom úton az öltöző felé.

 

Facebooktwitter