Az eheti részben sok meglepetést láthattunk, debütálást, illetve egy óriási főmeccset, míg az EWA be nem avatkozott. A nyitómeccsen Alex Tamatou bosszút állt az EWA csapatán, amikor megküzdött Ragnar-ral, és Ransom-mal egy Tag-Team meccsen. És ki volt Alex partnere? Nem más, mint egykori riválisa, és jelenlegi Könnyűsúlyú Bajnok, Gabriel Magic. Ahogy a mondás is tartja,”Az ellenségem ellensége a barátom”. A PWM-nél bármi megtörténhet!

A második meccsen láthattuk Jack Winchester debütálását. Először a Freakshow-n láthattuk, mint Michael Rex kísérője. Ma Jack megküzdött Mangetsu-val, aki gyorsan győzedelmeskedni tudott.

A főeseményen Eddie Rage (c) kockára tette a Bajnoki övét Diablo ellen.Egy igazi adok-kapok főmeccs volt, egészen míg Tommy Golden, és az EWA közbe nem avatkozott, ami a meccs félbeszakításához vezetett.

Ezek mellett még láthattunk egy üzenetet egy másik a PWM-ben debütáló pankrátortól, az Olasz Vertigo-tól, aki kijelentette, hogy szeptember 21-én a Rombolás-on először fogja magát megmérettetni Magyar ringben.

Nézzetek jövő héten is, az Út a Rombolás-ra folytatódik, és minden megtörténhet a PWM SLAM-en!

Facebooktwitter