A múltheti SLAM-en láthattuk, ahogy Alex Tamatou visszavág az EWA-nek, azzal, hogy az egykori nemezisét, Gabriel Magic-et választotta csapattársának, illetve láthattuk Mangetsu első győzelmét a Cult Jack Winchester-je ellen.

Az eheti SLAM-en, csak pár napra a Rombolás-tól láthatunk 3 harcost, akik a Rombolás-on is részt fofnak venni, ahogy megküzdenek egy Fatal-4-Way meccsen. Sikerül Collins-nak momentumot szerezni Alan Lee Travis ellen? Eric Voigt képes lesz olyan erősen harapni, mint ahogy majd a Rombolás-on kell? Vajon Mangetsu folytatja a győzelmi szériát? Vagy az EWA visszatérője, Chris Falcon dominálni fogja a meccset?

Mit tartogat Gabriel Magic a tarsolyában Dan Castle ellen?

Múlt héten azt is láthattuk, hogy az EWA tönkre tette a főeseményt Eddie Rage és Diablo között, így Eddie és Diablo összefognak, hogy megküzdjenek Ragnar-ral és Ransom-mal. Eddie Rage a nyeregben tud maradni csak pár nappal a Rombolás előtt, ahol egy 40éves tapasztalattal rendelkező veteránnal fog megküzdeni, vagy az EWA felül tud kerekedni, és meg tudják szerezni a momentumot, így 3 nappal a Rombolás előtt?

Facebooktwitter